top of page

Fit- en Mindfulness training voor ondernemende mannen

- Wil je fit en sterk blijven of worden?

- En wil je jezelf trainen om kalm en doelgericht te denken?

- Wil je samen met andere ondernemers trainen en mindfulness beoefenen?

- En wil je leren ontspannen, herstellen en focussen?

Dan is deze smallgroup training iets voor jou.

Spiermens het opheffen Kettle Ball
meditating man.jpeg

Met een kleine groep gelijkgestemde mannen komen we wekelijks bij elkaar. We doen een korte, effectieve training voor het lichaam waarbij je je kracht, uithoudingsvermogen en beweeglijkheid vergroot. Ieder traint op zijn eigen niveau en eigen tempo, de enige competitie die we hebben is die met jezelf.

Hierna zoeken we het meditatiekussen op. We doen klassieke mindfulness en meditatieoefeningen en ik verras je met uitstapjes naar bijvoorbeeld ademwerk, visualisaties, opstellingen, yoga en meer. En je kunt van elkaar leren want we zijn allemaal ondernemende mannen.

In totaal zijn we 2 uur per week bij elkaar. Met die investering  ga je een hoop tijd en energie besparen.

Het doel is om meer liefde, wijsheid, inspiratie en kracht te ervaren op alle fronten in ons leven.

Voor deze training put ik uit zo'n 20 jaar ervaring in diverse meditatietradities, boeddhistische opleidingen, scholing en ervaring in coaching en therapeutische werk, vechtsporten  en fitnesstraining. Ik ben o.a. gediplomeerd Mindfulness Based Cognitive Therapy trainer, fitnessdocent en Psychodynamisch therapeut.

 

Daarnaast heb ik lange tijd karate en mixed martial arts beoefend en train ik nu nog met veel plezier braziliaans jiu jitsu. Naast deze trainingen geef ik coaching, therapie en retraites voor mannen.

 

Ik heb ruime ervaring in Qigong en met diverse vormen van yoga en gaf 4 jaar lang personal training, bokslessen, mindfulness- en fitnesstrainingen bij o.a. het hoofdkwartier van Nike in Hilversum.

Ik zat 9 jaar lang in een mannencirkel en heb daar ervaren hoe waardevol het is om met mannen onder elkaar naar jezelf te kijken en van elkaar te leren.

Praktisch:

- De training vindt wekelijks plaats op donderdag van 10 tot 12.

- Er zijn maximaal 8 deelnemers.

- De kosten zijn 195,- per maand exclusief btw.

- De lokatie is Buro Lou, Leyenseweg 38 in Bilthoven.

- Voor een proefles betaal je 20 euro die mag overmaken naar een goed doel.

FAQ

* Waarom overdag en doordeweeks?

Ik vind het belangrijk dat mensen zorg voor zichzelf als prioriteit leren stellen. Dat is belangrijk voor je gezondheid, maar ook om meer rust en je hoofd en inspiratie te krijgen. En als je dat hebt, kun je ook meer voor je omgeving betekenen en efficiënter werken. Bovendien is tijd het meest kostbare wat je voor je geld kunt kopen dus als het even kan moet je tijd voor jezelf en eventueel je gezin reserveren.

Waarom alleen met mannen?

Omdat het fijn is om andere mannen te hebben als spiegel en als steun. We hebben vaak de neiging om contact met andere mannen oppervlakkig of zakelijk te houden. Door met elkaar diepgaandere relaties aan te gaan leren we meer over onszelf en ervaren we een soort gedragenheid. Dat maakt ons meer ontspannen authentiek, wat onze relaties met vrouwen, kinderen en werk ook verbetert.

* Waarom met 8 deelnemers en niet individueel of juist een grotere groep?

Met 8 deelnemers is er genoeg ruimte voor individuele aandacht maar heb je tegelijkertijd ook een fijne groepsdynamiek en een aantal inspirerende mensen om je heen.

Staat jouw vraag er niet bij of  wil je liever individueel aan de slag? Neem dan gerust contact op.

bottom of page