- Wil je fit en sterk blijven of worden?

- En wil je je geest kalm en scherp krijgen en of houden?

- Zou je je lichaam en je geest willen trainen maar vind je het lastig om dit te combineren?

Dan is deze smallgroup training iets voor jou.

Met een kleine groep gelijkgestemden komen we wekelijks bij elkaar. We doen een korte, effectieve training voor het lichaam waarbij je je kracht, uithoudingsvermogen en beweeglijkheid vergroot.

Hierna zoeken we het meditatiekussen op. We doen klassieke mindfuness en meditatieoefeningen en ik verras je met uitstapjes naar bijvoorbeeld ademwerk, visualisaties, opstellingen en meer. En in de groepsgesprekken coach ik je en leren we van elkaar.

Met als doel om meer flow, helderheid en kracht te ervaren op alle fronten in ons leven.

Mijn naam is Michiel Hiemstra. Voor deze training put ik uit zo'n 20 jaar ervaring in diverse meditatietradities, boeddhistische opleidingen, scholing en ervaring in coaching en therapeutische werk, vechtsporten  en fitnesstraining. Ik ben gediplomeerd Mindfulness Based Cognitive Therapy trainer, fitnessdocent en Psychodynamisch therapeut. Daarnaast heb ik lange tijd karate en mixed martial arts beoefend en train ik nu nog met veel plezier braziliaans jiu jitsu. Naast deze trainingen geef ik coaching en therapie en retraites voor mannen. En ik heb ruime ervaring in Qigong, lijkt op tai chi, en wat ervaring met diverse vormen van yoga. Kortom, genoeg om ui te putten om je intensief te laten bewegen, de kracht van stilte te laten ervaren, en van alles daar tussenin.

Praktisch:

- De training vindt wekelijks plaats op woensdag avond van 19.00 tot ongeveer 21.00

- Er zijn maximaal 8 deelnemers.

- De kosten zijn 200,- per maand, daarvoor krijg je dus smallgroup personal training, mindfulness training, coaching in de groep en verassende oefeningen.

- De lokatie is Buro Lou, Leyenseweg 38 in Bilthoven.