top of page

Burn-out begeleiding

Voor werknemers

pexels-helena-lopes-697243.jpg

Een burn out krijg je niet zomaar. Ik weet er alles van want ik kreeg hem jaren geleden en mijn vader lang daarvoor. Om die reden ben ik gaan zoeken naar oorzaken en oplossingen. Die bied ik aan in een traject waarbij we doen wat nodig is om zo snel mogelijk maar vooral goed te herstellen.

Een burn out die niet goed begeleid wordt kan soms jaren duren. Dat is heel vervelend voor de werknemer omdat het gewoon vreselijk voelt. Maar ook voor de werkgever omdat die een gedreven werknemer kwijt is en het hem een hoop geld kost.

De moeite waard om te investeren in een goed hersteltraject dus. Dat scheelt veel geld en ellende.

In dit traject help ik je met praktische tips, structuur en diepgaand oplossingen. Waar nodig en mogelijk pas ik therapeutische technieken toe en ik help je praktisch je energie te verdelen en te zorgen voor blijvend herstel.

 

"Een hele goede ervaring",

- Jeroen Zwerver, docent Grafisch Lyceum

Mindfulness, time management, grenzen herkennen en aangeven, persoonlijke overtuigingen, beweging en voeding, het komt allemaal aan de orde waar nodig.​

We maken samen met je werkgever een afspraak dat je 10 keer bij mij komt en onderhouden contact met de werkgever, want het is belangrijk dat jullie samenwerken in dit herstelproces. In het begin kunnen we wat vaker bij elkaar komen, later wat minder. 

Voor een pakket van 10 keer en het onderhouden van contact en verslaglegging betaalt je werkgever €2.495,- exclusief btw.

 

Wil jij en/of je werkgever een keer kennis maken? Dat kan. Stuur me een bericht via de contactpagina en ik bel je zo snel mogelijk terug.

Calmness_(8119799045).jpg
bottom of page