top of page

Over mij

coach, man, leiderschap, voor ondernemers en leidinggevendenvitaliteit, meer rust en focus, ontspanning en grenzen aangeven, omgaan met stress

Michiel Hiemstra

Ik ben Michiel, en ik help succesvolle mannen met een eigen onderneming of een leidinggevende functie bij hun transformatie van vechten en overleven naar ontspannen, genieten en verbinden. Zo kunnen zij zowel hun persoonlijke leven als hun werk laten groeien en bloeien.

Sinds mijn tienerjaren heb ik me afgevraagd waarom zoveel mensen, zelfs als ze alles lijken te hebben, zich ongelukkig voelen, zoals mijn vader.

 

Ook heb ik nagedacht over waarom aardige mensen soms als wat te soft worden gezien, en sterke mensen als wat te hard. En de vraag die me het meest bezighield: hoe kun je echt gelukkig worden?

Mijn eigen ervaringen als een gevoelige jongen die zowel stoere klasgenoten als gepeste kinderen aantrok, hebben me gemotiveerd om mezelf te ontwikkelen en anderen te helpen. Na een carrière in de geestelijke gezondheidszorg en jeugdhulpverlening ben ik nu coach, trainer en therapeut.

Mijn missie is duidelijk: sterke, liefdevolle en wijze leiders creëren. Dit doe ik met vriendelijkheid en doelgerichtheid.

Als zoon van een afwezige vader begrijp ik nu dat zijn emotionele afwezigheid voortkwam uit weggestopte trauma's. Dit heeft me geleid naar verschillende paden van zelfontwikkeling, waaronder vechtsport, boeddhistische trainingen, sjamanisme, familieopstellingen, mindfulness en een opleiding tot psychodynamisch therapeut.

Ik ben getrouwd en een trotse vader van een zoon en dochter. In mijn vrije tijd beoefen ik met plezier Braziliaans jiu-jitsu, mediteer ik dagelijks en blijf ik leren via diverse cursussen en trainingen.

Mijn doel is om anderen te helpen oude overtuigingen en angsten los te laten en te doen wat ze echt willen. Als zelfstandig ondernemer verdien ik nu geld met iets waarvan ik geloof dat het de wereld verbetert, iets wat ik iedereen gun.

Mijn opleidingen en cursussen omvatten onder andere Deep Democracy, Psychodynamica, Mindfulness Based Cognitive Therapy, Boeddhisme, Familieopstellingen, Tactical Fitness, Rots & Water, Sociaal Pedagogische Hulpverlening, zweethutceremonies, meditatieseminars, ijsbadworkshops, plantmedicijnen, ondernemerscursussen, karate en Braziliaans jiu-jitsu.

Ik nodig jou graag uit om samen met mij op ontdekkingsreis te gaan naar een leven van ontspanning, focus, verbinding en vitaliteit.

Veel mensen die ik begeleidde liepen tegen een glazen plafond aan omdat ze vast zaten in oude overlevings- strategieën. Strategieën die ze ver gebracht hadden maar uiteindelijk tegen ze gingen werken. Voor en over die mensen schreef ik onderstaand boekje wat je gratis kunt downloaden. Het geeft inzicht in hoe onze binnenwereld werkt en hoe je hier praktisch verbeteringen in kunt aanbrengen door enerzijds dingen los te laten en jezelf anderzijds te trainen in nieuw gedrag.

bottom of page