top of page

Deep Impact

Coaching voor mannen

Mijn bedrijf groeide harder dan ik kon managen en door er met een andere blik naar te kijken heb ik de juiste beslissingen kunnen nemen, op het juiste moment. Dit had ik zonder Michiel nooit voor mekaar gekregen en ben blij dat ik de stap heb gemaakt om hem te benaderen en te leren kennen.

Aadriaan van Rijswijk, eigenaar Eetlicht catering

De weg naar meer ontspanning, focus, rust, coaching voor mannen, leiderschap en vitaliteit

Optimale balans en groei voor mannen

Verlang je naar:

    - Meer regie over je eigen leven?

    - Meer tijd voor jezelf en je gezin?​

    - Meer rust in je hoofd en meer focus?

    - Meer voor elkaar krijgen met minder moeite?

    - Meer plezier?

Dan ben je hier op de goede plek. 

Je werkt mogelijk te hard, haalt er geen plezier meer uit en verwaarloosd andere gebieden, zoals je gezondheid of je relaties.

Dat wat je deed werkt niet meer zo goed maar het is moeilijk om te veranderen. En toch voel je dat het tijd is voor wat nieuws. Om de boel weer te laten stromen.

 

Dit vraagt om zowel een veilige sfeer als daadkracht.

Ik help je niet alleen om binnen onze sessies actief te zijn, maar ook om buiten de sessies de juiste stappen te zetten. Het gaat niet om hard werken, maar om slim werken en gerichte actie. Hierbij sta ik je bij.

Na ons traject zul je een positieve verandering ervaren in je gevoelens, gedachten en acties.

Mijn aanpak omvat onder andere familieopstellingen, regressie- en hypnotherapie, mindfulness, beweging en voice dialogue, versterkt door diepgaande gesprekken.

 

Daarnaast begeleid ik je praktisch bij het implementeren van veranderingen in je dagelijks leven, waardoor er meer ruimte en overzicht ontstaat.

Ben je ondernemer of leidinggevende?

Dan betekent jouw groei ook groei voor je bedrijf.

Het wegnemen van persoonlijke blokkades is de sleutel tot het herstel van de stroming binnen je bedrijf. Dit geldt voor mentale, fysieke, emotionele, sociale en spirituele aspecten. Het streven naar balans in al deze gebieden helpt niet alleen om het beste uit je onderneming te halen, maar ook uit je eigen leven.

Ontdek hoe persoonlijke groei de groei van je onderneming kan stimuleren en hoe het bijdraagt aan het realiseren van jouw volledige potentieel.

Klaar voor serieuze transformatie? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek. 

Ervaring Yoram

"Na de eerste sessie begreep ik al meer over wie ik ben en hoe ik werk. Hij heeft mij in vier sessies genoeg handvatten gegeven om voorlopig vooruit te kunnen; iets wat in reguliere therapie niet voor mogelijk gehouden wordt."

- Yoram Roemersma, eigenaar XY Marketing Solutions

Een kennismakingsgesprek  is gratis. Daarin verhelderen we het probleem en kijken we wat je nodig hebt en of ik dat kan bieden. 

Stuur me gerust een bericht via de contactpagina, dan maken we een afspraak.

Na ons gesprek kunnen we besluiten of we een goede match zijn om met elkaar aan de slag te gaan. 

Wanneer we met elkaar aan de slag gaan krijg je ook toegang tot de True Men Academy online training.

Heb je zin om een echte transformatie aan te gaan?

Neem dan contact op.

"Ik heb jarenlang bij een psycholoog gelopen en was best skeptisch. Maar na twee sessies voel ik me totaal anders en is er al veel veranderd in mijn leven." - Robert

Wil je je eerst nog wat verdiepen, dan is dit ebook misschien iets voor jou. Het gaat over een paar ondernemers die ik geholpen heb en hoe ik dat gedaan heb. Misschien herken je jezelf erin.

Boek van overleven naar voluit leven voorkant.png
transformatie voor ondernemers, leidinggevenden, meer contact met gevoel, omgaan met stress, vitaliteit, meer rust en focus, coach voor mannen
Ervaring Willem

“Michiel laat jou spreken, horen en voelen waar jij aan wilt werken. Dit doet hij op een kalme rustige manier via diverse oefeningen. Michiel is een duidelijk en leidend persoon. Een warme persoonlijkheid die ik ten zeerste aanraad!

Willem Veekens, managing director CEVA logistics

Keurmerk academie voor psychodynamica.png
bottom of page