top of page

Deep Impact

Coaching & psychodynamische therapie 

Mijn bedrijf groeide harder dan ik kon managen en door er met een andere blik naar te kijken heb ik de juiste beslissingen kunnen nemen, op het juiste moment. Dit had ik zonder Michiel nooit voor mekaar gekregen en ben blij dat ik de stap heb gemaakt om hem te benaderen en te leren kennen.

Aadriaan van Rijswijk, eigenaar Eetlicht catering

De weg naar meer ontspanning, focus, rust, coaching voor mannen, leiderschap en vitaliteit

Persoonlijke groei voor leiders

Verlang je naar:

    - Meer verbinding met jezelf en de mensen om je heen?​

    - Meer rust in je hoofd en meer focus?

    - Meer voor elkaar krijgen met minder moeite?

    - Een frisse kijk op jezelf en een nieuwe kijk op de wereld?

Samen streven we naar transformatie in drie stappen:

  1. Loslaten van oude, belemmerende patronen en pijnlijke ervaringen.

  2. Ontdekken van je diepste verlangens en vrijheid.

  3. Concrete stappen zetten om je doelen te verwezenlijken.

Vergelijk het met het beklimmen van een berg. Om je doel te bereiken wil je:

  1.  Zo min mogelijk overbodige bagage meedragen       (belemmerende overtuigingen, weggestopte emoties e.d.)

  2.  Efficient leren bewegen met de juiste tools  (Vaardigheden aanleren, creatieve oplossingen vinden)

  3.  De weg naar de juiste top bepalen (heldere doelen,         doelen en middelen onderscheiden)

 

Ik begrijp dat deze stappen zowel kwetsbaarheid als daadkracht vereisen. Je veilig voelen is essentieel, en ik bied de nodige ondersteuning.

Ik help je niet alleen om binnen onze sessies actief te zijn, maar ook om buiten de sessies de juiste stappen te zetten. Het gaat niet om hard werken, maar om slim werken en gerichte actie. Hierbij sta ik je bij.

Na ons traject zul je een positieve verandering ervaren in je gevoelens, gedachten en acties.

Mijn aanpak omvat onder andere familieopstellingen, regressie- en hypnotherapie, mindfulness, beweging en voice dialogue, versterkt door diepgaande gesprekken.

 

Daarnaast begeleid ik je praktisch bij het implementeren van veranderingen in je dagelijks leven, waardoor er meer ruimte en overzicht ontstaat.

Ben je ondernemer of leidinggevende?

Jouw persoonlijke groei is essentieel is voor het succes van je onderneming. Je vormt de kern van de bedrijfscultuur, en zoals het gezegde luidt, "Vis rot het eerst bij de kop." Daarom is het cruciaal om ervoor te zorgen dat deze 'kop' gezond is en een stevig fundament biedt.

Het wegnemen van persoonlijke blokkades is de sleutel tot het herstel van de stroming binnen je bedrijf. Dit geldt voor mentale, fysieke, emotionele, sociale en spirituele aspecten. Het streven naar balans in al deze gebieden helpt niet alleen om het beste uit je onderneming te halen, maar ook uit je eigen leven.

Ontdek hoe persoonlijke groei de groei van je onderneming kan stimuleren en hoe het bijdraagt aan het realiseren van jouw volledige potentieel.

Klaar voor serieuze transformatie? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Download hier het gratis ebook "Van overleven naar Voluit Leven" voor succesvolle ondernemers die meer willen ontspannen, genieten en verbinden.

Ervaring Yoram

"Na de eerste sessie begreep ik al meer over wie ik ben en hoe ik werk. Hij heeft mij in vier sessies genoeg handvatten gegeven om voorlopig vooruit te kunnen; iets wat in reguliere therapie niet voor mogelijk gehouden wordt."

- Yoram Roemersma, eigenaar XY Marketing Solutions

Een kennismakingsgesprek doen we telefonisch en is gratis. Daarin verhelderen we het probleem en kijken we wat je nodig hebt en of ik dat kan bieden. 

Na ons gesprek doe ik een aanbod op maat en kunnen we samen kijken of dat voor je past.

De combinatie van coaching op gedrag en doelen met, waar nodig, therapeutische ingrepen blijkt vaak diepe impact te maken en de levens van mijn klanten een nieuwe wending te geven.

Neem gerust contact op, dan kunnen we samen kijken of wij een goede match zijn die jou helpt om je potentie vrij te maken en echt te gaan bloeien!

 

 

 

Afspraken kunnen tot 48 uur van tevoren kosteloos geannuleerd worden, daarna niet meer tenzij er sprake is van overmacht.

Boek van overleven naar voluit leven voorkant.png
transformatie voor ondernemers, leidinggevenden, meer contact met gevoel, omgaan met stress, vitaliteit, meer rust en focus, coach voor mannen
Ervaring Willem

“Michiel laat jou spreken, horen en voelen waar jij aan wilt werken. Dit doet hij op een kalme rustige manier via diverse oefeningen. Michiel is een duidelijk en leidend persoon. Een warme persoonlijkheid die ik ten zeerste aanraad!

Willem Veekens, managing director CEVA logistics

Keurmerk academie voor psychodynamica.png

Het toelaten van weggestopte emoties is een belangrijk onderdeel in het werken aan verandering. In de onderstaande video wordt uitgelegd hoe dat werkt:

bottom of page