top of page
De weg naar meer ontspanning, focus, rust, coaching voor mannen, leiderschap en vitaliteit

Optimale balans en groei voor vrouwelijke leiders

Hoe blijf je in balans als je uitdagend en verantwoordelijk werk wil doen én goede relaties wilt hebben én gezond wil blijven?

Dat is een vraag die jij jezelf wellicht stelt. 

Misschien ben je je ook al bewust van patronen uit je verleden die je herhaalt maar weet je niet goed hoe je ze moet veranderen.

En misschien vindt je het wel heel moeilijk om te ontdekken wat jíj́ nu echt wilt en daar voor te gaan.

Om gezond te functioneren heb je zowel je masculiene als je feminiene kwaliteiten nodig. 

Enerzijds grenzen aangeven, doelen stellen en goed voor jezelf zorgen.

Anderzijds je kunnen verbinden met anderen, ontspannen en je laten inspireren.

Ik help je om die balans te vinden. Met een brede achtergrond in coaching, therapeutisch werk, vechtsporten, meditatie en nog veel meer help ik je blokkades wegnemen en doelgericht actie ondernemen om daar te komen waar je wilt zijn.

Ervaring Wilrieke

"Ik heb bij Michiel een familieopstelling meegemaakt. Michiel legt helder uit wat de bedoeling is. Gedurende het proces kon ik helemaal in de ervaring zakken. De warme stem van Michiel als leidraad en bron van vertrouwen in een opstelling waarbij veel oude herinneringen, emoties en ervaringen voorbijkwamen. Michiel geeft heldere uitleg, weet verbanden te leggen en inzicht te geven. In de dagen na de opstelling blijven er niet-verwerkte stukken uit mijn verleden omhoog komen, tot nu toe weggestopt, maar nu aan het licht gebracht zodat ik ze kan verwerken en kan loslaten."

Een kennismakingsgesprek  is gratis. Daarin verhelderen we het probleem en kijken we wat je nodig hebt en of ik dat kan bieden. 

Stuur me gerust een bericht via de contactpagina, dan maken we een afspraak.

Na ons gesprek kunnen we besluiten of we een goede match zijn om met elkaar aan de slag te gaan. 

Heb je zin om een echte transformatie aan te gaan?

Neem dan contact op.

"Ik heb jarenlang bij een psycholoog gelopen en was best skeptisch. Maar na twee sessies voel ik me totaal anders en is er al veel veranderd in mijn leven." - Robert

Vrouw met gele zak
bottom of page